زعفران سفید
آنچه در بازار با نام زعفران شناخته می شود، کلاله های قرمز رنگی است که خشک شده و روانه بازار می شود. در واقع گیاه زعفران در هر سال و اواسط فصل پاییز می روید. این گیاه، دارای گلبرگهای بنفشی است که در بین آن، سه رشته قرمز رنگ به نام کلاله زعفران در کنار پرچم های گل، وجود دارد. سه رشته قرمز رنگ زعفران، توسط کشاورزان از گل جدا شده و به شیوه ای خاص، آن را خشک می کنند. این رشته های خشک شده با نام زعفران به بازار عرضه می شود. در انتهای سه رشته قرمز رنگ زعفران، ساقه سفید رنگ آن موجود است که به ریشه زعفران یا زعفران سفید معروف است. زعفران سفید، تمامی خواص درمانی زعفران را داشته و صرفا رنگدهی ندارد. از این بخش از زعفران، در جهت معطر کردن انواع مواد غذایی می توان استفاده کرد. تیم تجاری ردگلد در کنار انواع زعفران مرغوب و درجه یک خود، زعفران سفید درجه یک را در وزن های مختلف، در بازار عرضه می کند. در این بخش شما می توانید این محصول را در وزن های مختلف انتخاب و خرید نمایید.