ردگلد، نخستین پلتفرم سفارش پک های سازمانی اختصاصی زعفران

مدیر فروش: 09156993711
1401/10/19

آشنایی با ویژگی زعفران مرغوب و درجه یک ردگلد

یکی از مهمترین نکات در خرید زعفران مرغوب و درجه یک، آشنایی با ویژگی های زعفران است.تیم بزرگ ردگلد، سعی دارد در این مقاله شما را با آنالیز و ویژگی های زعفران اصیل این شرکت، آشنا کند.

اگر بخواهیم در مورد کیفیت و ویژگی زعفران صحبتی داشته باشیم و آن را مورد نقد و بررسی قرار دهیم، ابتدا باید با این محصول ارزشمند و گرانقیمت بیشتر آشنا شویم.
همانطور که می دانید، زعفران تنها یک ادویه برای عطر و طعم بخشی به انواع خوراکی ها نیست.

این محصول، از آنجایی که خواص درمانی فراوانی داشته و در صنعت داروسازی نیز استفاده می شود، مورد توجه بسیاری از تاجران ایرانی و غیرایرانی قرار گرفته است.

تعریف زعفران در بازار ادویه و خشکبار

زعفران، رشته های خشک شده قرمز رنگی است که از درون گلبرگ های بنفش زعفران جدا و خشک می شود.

سه ویژگی اصلی رنگ، عطر و طعم آن می تواند تعیین کننده قیمت و میزان تقاضای مشتریان باشد.
آنچه در بازار عمده خرید و فروش زعفران، به آن بیشتر توجه می شود، ظاهر، رنگ و عطر زعفران است.
به طوریکه زعفران های قلمدار و قرمزی که شکستگی بسیار کمی داشته و عطر خوبی داشته باشد، قیمت بالاتری خواهد داشت.

اما اگر بخواهیم از دید استاندارد بین المللی به داستان نگاه کنیم، باید توجه بیشتر و کاملتری به این محصول کرد.

تعریف علمی و استاندارد زعفران مرغوب و درجه یک

رشته های قرمز رنگی که در بین گلبرگهای زعفران قرار دارد، با نام علمی کلاله زعفران شناخته می شود.
کلاله های زعفران، در واقع به بخش سه شاخه قرمز رنگ این محصول گفته می شود که خود دارای کیفیت های گوناگونی است.

اگر بخواهیم کلی تر به این محصول نگاه کنیم، رشته های زعفران شامل کلاله های قرمز رنگی است که به یکدیگر متصل و قسمت خامه زعفران را ایجاد می کند که طیف رنگی قرمز به سمت سفید خواهد داشت.

ویژگی زعفران مرغوب و درجه یک ردگلد

آنچه باعث رویش گیاه زعفران می شود، پیاز است.
هرچه پیاز زعفران کیفیت بهتری داشته باشد، نحوه گلدهی محصول متفاوت خواهد بود.
بیابید با یک مثال به این موضوع بپردازیم.

زعفران خشک شده ای که از پیازی با عمر 3 ساله، در زمینی به عمر 3 تا 4 ساله، بدست آید، به مراتب کیفیت بسیار بالاتری از زعفران بدست آمده از پیاز عمر 1 ساله در زمینی با عمر 1 سال، خواهد داشت.

پس، باید گفت که کیفیت پیاز، کیفیت رسیدگی به پیاز زعفران، می تواند تاثیر مستقیم بر کیفیت این محصول داشته باشد.
اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در زمینه کشت و پرورش پیاز زعفران بدست آورید، پیشنهاد می کنیم مقاله کشت و پرورش زعفران را حتما مطالعه نمایید.

موارد بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارد که باعث ارتقا کیفی کلاله های زعفران می شود.
موارد زیر می تواند تاثیر مستقیم بر کیفیت زعفران داشته باشد.

  • پیاز زعفران و عمر آن
  • نوع خاک که پیاز زعفران در آن کشت می شود.
  • نحوه رسیدگی به پیاز زعفران در زمین قبلی
  • میزان آبیاری زمین
  • میزان کوددهی زمین
  • میزان رسیدگی به زمین و از بین بردن علفهای هرز
  • آب و هوا و میزان سرما و گرمای سالیانه
  • عدم نفوذ آلودگی و آفت به زمین
  • نحوه برداشت و چیدن گل های روییده شده
  • نحوه جداسازی کلاله های زعفران و همچنین خشک کردن آنها
  • نحوه نگهداری از زعفران خشک شده
  • و...

چگونه می توان یک زعفران مرغوب و درجه یک را تشخیص داد؟

زعفران های درجه یک، 4 ویژگی اصلی دارند.

1-ویژگی ظاهری زعفران مرغوب و درجه یک

اولین و یکی از مهمترین ویژگی ها در تشخیص زعفران اعلا و اصیل، توجه به ظاهر آن است.
رشته های زعفران، به شکل شیپوری است که قسمت فوقانی آن، به صورت دندانه است.(صاف نیست)
در زمان خرید زعفران، علاوه بر مورد فوق، به موارد زیر نیز، توجه ویژه ای داشته باشید.

قلم ها و رشته های درشت زعفران

یکدست بودن رشته ها به لحاظ اندازه و رنگ

میزان شکستی و نرمه موجود در سفارش، هرچه این میزان کمتر باشد، کیفیت و قیمت آن بالاتر می رود.

2-عطر زعفران

در زعفران ماده ای با نام سافرانال وجود دارد که عامل عطر آن می شود.
به جرات می توان گفت که اکثر مردم با زعفران و عطر آن آشنا هستند.
عطر تندی که صرفا مخصوص زعفران است و باعث شده از این محصول، در انواع نوشیدنی ها و مواد غذایی دیگر استفاده شود.
در زعفران هایی که تازه تر هستند، عطر نرم تر و خوش تری حس خواهید کرد.
هرچه از فصل برداشت زعفران فاصله بگیریم، عطر زعفران تندتر و بیشتر خواهد شد.

3-طعم زعفران

عامل اصلی طعم دلنشین زعفران، ماده پیکروکروسین است که یکی از پارامترهای مهم در تعیین اعتبار قیمتی این محصول به شمار می آید.
طعم تلخ خاص زعفران، طعم بسیار دلنشینی که اگر در مواد غذایی مختلف بخصوص نوشیدنی ها استفاده شود، به راحت حس خواهد شد.
به همین دلیل، مواد غذایی زیادی وجود دارد که از این محصول استفاده می شود.
مانند بستنی زعفران، نوشیدنی زعفران لیمو و ...

4-رنگ زعفران
در بین پارامترهای مختلفی که وجود دارد، رنگ زعفران از اهمیت بالایی برخوردار است که در ادامه به توضیح آن خواهیم پراخت.

رنگ زعفران-مهمترین در کیفیت زعفران

نوبت به مهمترین وکاربردترین آیتم و پارامتر زعفران می رسد.
قدرت رنگدهی زعفران، اصلی ترین پارامتر تشخیص مرغوبیت و کیفیت زعفران است که می توان آن را عامل اصلی قیمت گذاری زعفران معرفی کرد.
هر چه قدرت رنگدهی زعفران بیشتر باشد، کیفیت زعفران بالاتر است.
به طور مثال می توان گفت که کیفیت زعفران نگین لوکس در محصولات تیم ردگلد، از زعفران نگین درجه دو و یا سرگل لوکس، بالاتر خواهد بود.

رنگ زعفران را می توان به صورت چشمی از رنگ ظاهری کلاله های زعفران و یا قلمدار بودن آن تشخیص داد. که البته نیاز به مهارت های فنی بالایی دارد.
یکی از راه های بسیار دقیق شناسایی آن، آنالیز فیزیکی و شیمیایی زعفران است.
در برگه های آنالیز آزمایشگاهی، ماده کروسین مورد سنجش قرار می گیرد.
شاید سوالی ایجاد شود که کروسین چیست؟
ماده کروسین، میزان رنگدهی زعفران را در مقیاس واحد نشان می دهد.

به عنوان مثال، میزان رنگدهی زعفران نگین لوکس در محصولات تیم ردگلد در آزمایشگاه به عددی بالای 260 خواهد رسید که نسبت به رنگدهی سرگل با عدد کروسین 210، تقریبا 20 درصد افزایش رنگدهی دارد.

محصولات زعفران ردگلد

در تیم تجاری ردگلد، دسته بندی زعفران، بر اساس پارامترهای مختلف به خصوص میزان کروسین و رنگدهی انجام می شود که در نتیجه محصولات زیر آماده ارائه  به بازار خواهد بود.

  • زعفران نگین لوکس با رنگدهی بالای 260
  • زعفران نگین درجه یک با رنگدهی بین 240 تا 260
  • زعفران نگین درجه دو با رنگدهی بین 220 تا 240
  • زعفران سرگل لوکس با رنگدهی بالای 220
  • زعفران سرگل درجه یک با رنگدهی حدود210
  • زعفران سرگل درجه دو با رنگدهی حدود 200
  • زعفران پوشال درجه یک با رنگدهی حدود 200
  • زعفران پوشال درجه دو با رنگدهی حدود 180
  • زعفران شبه نگین با رنگدهی بالای 200
  • زعفران دسته و دخترپیچ با رنگدهی بالای 140

تمامی محصولات ارائه شده توسط تیم تجاری ردگلد، در آزمایشگاه تست و سلامت آن تایید می شود.
اگر می خواهید با انواع آنالیز زعفران که در آزمایشگاه تست و سنجش می شود، آشنا شوید، می توانید مقاله آشنایی با آنالیز زعفران را مطالعه کنید.
 

 



ارسال سریع سفارشات

محصولات زعفرانی طی 2 الی 3 روز کاری

روش های ارسال متنوع

پست / تیپاکس / باربری / ارسال هوایی

تخفیف ویژه

مخصوص مشتریان وفادار

اصالت کالا

تایید آنالیز محصولات زعفرانی

تجارت ما، فروش محصول نیست، کسب رضایت و لبخند شما است.

بالاترین کیفیت انواع زعفران، مناسب ترین و پایین ترین قیمت متناسب با کیفیت در بازار، ارائه خدمات شایسته به مشتریان