ردگلد، نخستین پلتفرم سفارش پک های سازمانی اختصاصی زعفران

مدیر فروش: 09156993711
1401/10/20

انواع آنالیز آزمایشگاهی زعفران اصیل و صادراتی ایران

زعفران یکی از محصولات صادراتی ایران است که جهت فروش معتبر و صادرات نیاز به سنجش و آنالیز آزمایشگاهی زعفران است.
در این مقاله سعی بر آن داریم تا شما را با انواع آنالیز زعفران اصیل ایران آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

زعفران محصول بسیار ارزشمند است که مصارف بسیار زیادی در داخل و خارج از کشور دارد.
افراد بسیاری با این محصول و خواص درمانی و مفید آن آشنا هستند.
از این رو و با توجه به ارزش جهانی آن، بسیاری از تجار و بازرگانان به صادرات این محصول استراتژیک ایران، مشغول اند.

زعفران دارای ویژگی های مختلفی از جمله ویژگی های ظاهری، عطر، طعم و رنگ و ... است که می تواند در کیفیت و قیمت آن تاثیر مستقیم داشته باشد.
در این مقاله میخواهیم شما را انواع آنالیز زعفران که آزمایشگاه مواد غذایی و زیر نظر اداره استاندارد و صنایع غذا دارو، تهیه می شود، آشنا کنیم.  برای درک بهتر این مقاله، پیشنهاد می کنیم مقاله آشنایی با ویژگی های زعفران را ابتدا مطالعه کنید.

اصالت و تقلب زعفران

زعفران، محصولی است که دارای ارزش مالی فراوانی است و با توجه به آنکه خواص درمانی فراوانش، مشتریان زیادی خواهان خرید آن هستند.
به همین جهت، متاسفانه، افرادی سودجو به دنبال ایجاد تقلب در این محصول بوده تا بتوانند حاشیه سود غیرمنصفانه خود را افزایش دهند.
روش های مختلفی از تقلب زعفران تا امروز، دیده شده است که برخی از آنان در زیر ذکر خواهد شد.
  • استفاده از ریشه بلال
  • استفاده از رشته های گوشت گاو
  • استفاده از نخ های رنگ شده
  • افزودن جنس نامرغوب و نرمه
  • ریشه های زعفران رنگ شده
  • استفاده از زعفران تقلبی با نام رایج زعفران هندی
  • سنگین کردن زعفران از طریق شکرو  ....
هر کدام از مواردی که ذکر شد، توسط افراد سودجو مختلفی طی سالیان مختلف دیده شده است.
تقلب هایی که در نگاه اول، شاید اصلا قابل تشخیص نباشد.
تنها برای شناخت این موارد، باید خبره و مهارت کامل در شناخت زعفران داشته باشید.
از این رو، شرکت های مختلفی جهت حفظ اعتبار خود در بین مشتریان، محصولات خریداری شده خود را تست و آزمایش می کنند.
تیم ردگلد نیز جهت حفظ اعتبار خود، تمامی محصولاتی که از کشاورزان به صورت مستقیم خریداری میکند، در آزمایشگاه مربوطه، تست و آزمایش می کند تا با خیالی راحت، خدمات خود را به مشتریان ارائه نماید.

آیا همواره نیاز به تست و آنالیز آزمایشگاهی زعفران است؟

زعفران یک محصول جهانی است و کشورهای مختلفی درصدد خرید زعفران از کشور ایران هستند.
اولین پارامتری که باید در صادرات هر محصولی به آن توجه کرد، کیفیت محصول است.
مطمئنا محصولی که کیفیت پایین داشته باشد، مشتری خود را از دست خواهد داد.
یادمان نرود، صادرات محصول، یعنی ورود به بازار بزرگ جهانی که رقبای بسیاری در آن در حال فعالیت هستند.
برای ارسال محصولات غذایی از ایران، نیاز به تهیه برخی مدارک و مجوزات است.
در زعفران یکی از مدارک مهم، تهیه پروانه استاندارد و تایید صنایع غذا و دارو می باشد.
خوشبختانه، با توجه به اینکه، حجم عمده زعفران در کشور ایران تولید می شود، استاندارد مواد غذایی کشور، مورد تایید تمامی کشورها بوده و محصولی که بتواند پروانه استاندارد و تاییدیه صنایع غذا دارو ایران را بدست آورد، می تواند بدون هیچگونه دغدغه ای گواهی بهداشت گمرکی تهیه و محصول خود را به هر کشوری که می خواهد، صادرات کند.
پس از گفته ها به این نتیجه خواهیم رسید که آنالیزهای آزمایشگاهی زعفران، لازمه صادرات بدون دغدغه یک محصول باکیفیت به کشورهای مختلف است.

انواع آنالیز آزمایشگاهی زعفران جهت تشخیص کیفیت آن

آزمایشات و آنالیزی که بر روی محصول زعفران انجام می شود، به صورت کلی در 4 دسته قرار می گیرند.
  • آنالیز فیزیکی زعفران
    در آنالیز فیزیکی زعفران، آیتم های مختلفی وجود دارد که محصول را به لحاظ ظاهر مورد بررسی قرار می دهد.
    از جمله رطوبت، درصد خاکستر، خامه همراه زعفران و ...
    در این دسته، پارامتر رطوبت زعفران از اهمیت ویژه ای برخوردار است
  • آنالیز شیمیایی زعفران
    در این نوع آنالیز، آیتم هایی مورد بررسی قرار می گیرد که مربوط به ساختار شیمیایی زعفران است. از جمله کروسین، پیکروکروسین و سافرانال که مهمترین بخش این آنالیز می باشند.
  • آنالیز میکروبی زعفران
    رایجترین نوع آنالیز زعفران، آنالیز فیزیکی و شیمیایی است که در بسیاری از موارد، کافی است.
    اما نوع دیگری از آنالیز از اهمیت بالایی برخوردار است. آن هم آنالیز میکروبی زعفران است که از جهت پارامترهای میکروبی مورد سنجش قرار میگیرد.
  • آنالیز فلزی زعفران 
    دیگر آنالیز زعفران، مربوط به مواد فلزی است که باید مقادیر آن در حد استاندارد باشد.
    درواقع این آزمایش برای تشخیص هرگونه آلودگی های فلزی از قبیل جیوه و ... است.

در قسمت فوق، به چهار آنالیز مرتبط با زعفران اشاره شد. که هرکدام از آنها مشخص کننده برخی آیتم های مهم در آنالیز زعفران است.

زعفران های صادراتی تیم تجاری ردگلد، همراه با آنالیز فیزیکی، شیمیایی و همچنین میکروبی به مشتریان ارائه می شود.
آنالیز فلزی زعفران، تنها در صورتیکه کشور مقصد و یا مشتریان، به آن نیاز داشته باشند، گرفته می شود.

پارامترهای مختلف در آنالیز فیزیکی و شیمیایی زعفران

آنالیز فیزیکی شیمیایی زعفران ردگلد

همانطور که بیان شد، مهمترین برگه آزمایش برای محصول زعفران، آنالیز فیزیکی و شیمیایی آن است.
در این بخش می خواهیم شما را با آیتم های مختلف این آنالیز آشنا کنیم.

به صورت کلی در برگه آزمایشی که تیم ردگلد همراه محصولات خود ارسال می کند، ده آیتم مورد بررسی قرار می گیرد که به شرح زیر می باشد.

  • خامه همراه زعفران
  • موادر خارجی مربوط به گیاه و محیط
  • رطوبت
  • خاکستر کل
  • خاکستر نامحلول در اسید
  • عصاره محلول در آب سرد
  • پیکروکروسین
  • سافرانال
  • کروسین
  • رنگ های افزودنی

هر کدام از موارد فوق معانی خاص خود را دارد.
همانطور که در تصویر نمونه آزمایش زعفران مشاهده می کنید، درجه بندی زعفران به دو دسته زیر تقسیم می شود.

  • زعفران رشته ای بریده
    محصولاتی که در این دسته قرار می گیرند، خانواده زعفران نگین است که رنگدهی بالای عدد 220 خواهند داشت.
  • زعفران رشته ای
    زعفران هایی که در این بخش قرار دارند، شامل زعفران سرگل، پوشال، شبه نگین و دخترپیچ است که درجات مختلفی دارند.

هر کدام از پارامتر و آیتم هایی که در بالا ذکر شد، در آزمایش فیزیکی و شیمیایی، تست می شود و نتیجه آن در برگه مشخص خواهد شد.
بر اساس آن می توان در مورد کیفیت زعفران اظهار نظر کرد.

لازم به ذکر است که پارامتر و آیتم تعیین کننده در نوع زعفران، آیتم کروسین رنگ می باشد.

آیا می دانید کروسین چیست؟
زعفران در ساختار خود، ماده ای با نام کروسین دارد که عامل پخش کننده رنگ آن است. پس با آنالیز آن می توان به قدرت رنگدهی زعفران پی برد.
هرچه این مقدار بیشتر باشد، کیفیت رنگدهی محصول بالاتر می رود.

بهترین زعفران از نگاه برگه آنالیز فیزیکی و شیمیایی

در قسمت فوق پارامترهای مختلف برگه آنالیز را مشخص کردیم.
برخی از این آیتم ها از اهمیت ویژه ای برخوردارند.

  • کروسین:
    میزان رنگدهی زعفران آزمایش شده را مشخص می کند که در محصولات تیم ردگلد به شرح زیر است:
    زعفران نگین لوکس با رنگدهی بالای 260
    زعفران نگین درجه یک با رنگدهی بالای 240
    زعفران نگین درجه دو با رنگدهی استاندارد بالای 220
    زعفران سرگل لوکس با رنگدهی بالای 220
    زعفران سرگل درجه دو و درجه یک با رنگدهی بین 200 تا 220
    زعفران پوشال درجه یک و دو با رنگدهی بین 180 تا 200
    و...
  • سافرانال:
    میزان عطر زعفران را مشخص می کند که معمولا عددی بین 20 تا 50 خواهد بود.
    هرچه زعفران کیفیت بالاتری داشته باشد، این عدد بیشتر خواهد بود.
    لازم به ذکر است، هرچه از زمان برداشت زعفران دورتر شویم، عدد این آیتم بیشتر خواهد شد.
  • پیکروکروسین:
    میزان طعم خوش زعفران را مشخص می کند که معمولا بین 70 تا 85 متغیر خواهد بود.
  • تشخیص رنگ های افزودنی:
    یکی از مهمترین پارامترها و مشخص کننده خلوص زعفران می باشد. با تست این آیتم می توان متوجه شد که آیا رنگهای شیمیایی و تقلبی در محصول وجود دارد یا خیر
    اگر در قسمت نتیجه آزمایش، کلمه منفی باشد، یعنی زعفران، خالص است و رنگهای شیمیایی در آن وجود ندارد.

انواع زعفران اصیل و صادراتی ایران در تیم ردگلد

تیم تجاری ردگلد که زیرمجموعه ای از مجموعه بزرگ بازرگانی متین می باشد، در زمینه تامین و ارسال انواع زعفران باکیفیت، اصیل و صادراتی ایران فعالیت می کند.
در همین راستا و در جهت حفظ اعتبار و کیفیت محصولات خود و همچنین جذب مشتریان دائمی، تمامی محصولات زعفران خود را پس از خرید مستقیم از کشاورز، مورد تست و آزمایش های مختلف قرار داده تا از خلوص آن، اطمینان حاصل نماید.
در نتیجه اگر به دنبال خرید زعفران های باکیفیت هستید، با خیال راحت می توانید اقدام به خرید کنید.

 



ارسال سریع سفارشات

محصولات زعفرانی طی 2 الی 3 روز کاری

روش های ارسال متنوع

پست / تیپاکس / باربری / ارسال هوایی

تخفیف ویژه

مخصوص مشتریان وفادار

اصالت کالا

تایید آنالیز محصولات زعفرانی

تجارت ما، فروش محصول نیست، کسب رضایت و لبخند شما است.

بالاترین کیفیت انواع زعفران، مناسب ترین و پایین ترین قیمت متناسب با کیفیت در بازار، ارائه خدمات شایسته به مشتریان